We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Reedició 2021- Variacions en fu​-​remoll de la 5a Simfonia inedita de Roger Linn

by Extraño Weys

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €9 EUR  or more

   

 • Record/Vinyl + Digital Album

  LIMITED PRESS
  LP 12" Vinyl. SILR 009

  High quality vinyl pressing. Top sound.
  Limited edition! Run Fast!

  A side:

  EL BAUL DE LA IAIA
  BONSAI SEQUOIA
  SPAGHETTI WESTERN

  B side:

  RODALIES GOSPEL
  L'OMBRA DE CARAFA
  ORIGAMI
  SAY IT EXTRAÑO feat. AKUA NARU
  JADE by EL GORDO DEL PURU

  Includes unlimited streaming of Reedició 2021- Variacions en fu-remoll de la 5a Simfonia inedita de Roger Linn via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ... more
  ships out within 4 days

    €16 EUR or more 

   

 • Full Digital Discography

  Get all 47 Say It Loud Records releases available on Bandcamp and save 35%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Open Letter To Pablo Hasél, Perdón, Jacarandá - Gravy Remix, Esta Navidad, It's Not About Me, El Alijo, The Journey, Jacarandá, and 39 more. , and , .

  Purchasable with gift card

    €108.55 EUR or more (35% OFF)

   

1.
2.
3.
4.
5.
6.
Origami 04:31
7.
8.

about

Say It Loud Records té l’honor de presentar la reedició de la masterpiece del rap català "VARIACIONS EN FU-REMOLL DE LA CINQUENA SINFONIA INÈDITA DE ROGER LINN."
Si el nom no et sona perquè és llarg, igual Extraño Weys et sona més. Tampoc? Pot ser… Ha sigut el grup més esquiu del panorama. Però el cop de puny sobre la taula que van fer fa 6 anys en un exclusiu 10” i que s’ha convertit en una peça de col·lecció torna en forma de reedició!
Un elegant vinil 12” amb dos bonus tracks mai planxats en plàstic anteriorment, el deliciós "Jade" de l’esbojarrat Gordo del Puru i "Say it Extraño" amb la MC nordamericana Akua naru
.
I això és només el principi, esteu avisades!
2021: #AÑOEXTRAÑO


Extraño Weys és presenta amb un 10'' que recull 6 temes sota el titol de "Variacions en fu-remoll de la 5ªSimfonia inèdita de Roger Linn", un titol que és un homenatge al creador de les primeres l'MPCs, la peça clau sobre la que es construeixen les produccions del disc, a carrec integrament del discret Viktor Pizza.
Són precisament aquestes produccions les que mostren la solidesa del projecte. Amb un exquisit domini del sampleig i una infinitat de referències en vinil, VP ha construit un fil argumental que al llarg de 6 temes modula atmosferes i estats d'anims on els dos mc's principals, Sir JKLZ1 i Patxi Vazili, dibuixen les seves obsessions. Extraño Weys, orale!

---

Say It Loud Records tienee el honor de presentar la reedición de la masterpiece del rap català "VARIACIONS EN FU-REMOLL DE LA CINQUENA SINFONIA INÈDITA DE ROGER LINN."
Si el nombre no te suena, porque es largo, igual Extraño Weys te suena más. Tampoco? Puede ser.. ha sido el grupo más esquivo del panorama. Pero el golpe en la mesa que dieron hace 6 años (2014) con un exclusivo 12" y que se ha convertido en una pieza de colección vuelve en forma de reedició!
Un elegante vinilo 12" con dos bonus tracks nunca planchados en plástico anteriormente, el delicioso "Jade" del colgao del Gordo del Puru y "Say It Extraño" con la MC norteamericana Akua Naru.
.
I això és només el principi, esteu avisades!
2021: #AÑOEXTRAÑO


Extraño Weys se presenta con un 10" que recoge 6 temas bajo el título "Variacions en fu-remoll de la 5ªSimfonia inèdita de Roger Linn", un título que es un homenaje al creador de las primeras MPCs, la pieza clave sobre la que se construyen las producciones del disco, a cargo integramente del discreto Viktor Pizza.
Son precisamente estas producciones las que muestran la solideza del proyecto. Con un exquisito dominio del sampleo y una infinidad de referencias en vinilo, VP ha construido un hilo argumental que a lo largo de 6 temas modula atmósferas y estados de ánimo donde los dos mc's principales Sir JKLZ1 i Patxi Vazili,, dibujan sus obsesiones. Extraño Weys, orale!

credits

released December 18, 2020

license

all rights reserved

tags

about

Say It Loud Records Barcelona, Spain

Say it Loud Records és l'evolució natural del projecte que començà el 2008 amb el cicle de música. I és que si fins ara l'espai a treballar ha estat el de la música en viu, hem decidit fer un pas cap a la cuina de molts projectes i treballar l'edició de referencies en vinil i digital.
Volem generar i acompanyar projectes germans, des del disc fins a l'escenari
... more

contact / help

Contact Say It Loud Records

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Reedició 2021- Variacions en fu-remoll de la 5a Simfonia inedita de Roger Linn, you may also like: