Variacions en fu​-​remoll de la 5a Simfonia inedita de Roger Linn

by EXTRAÑO WEYS

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
2.
3.
4.
5.
6.
04:31

about

Extraño Weys és presenta amb un 10'' que recull 6 temes sota el titol de "Variacions en fu-remoll de la 5ªSimfonia inèdita de Roger Linn", un titol que és un homenatge al creador de les primeres l'MPCs, la peça clau sobre la que es construeixen les produccions del disc, a carrec integrament del discret Viktor Pizza.
Són precisament aquestes produccions les que mostren la solidesa del projecte. Amb un exquisit domini del sampleig i una infinitat de referències en vinil, VP ha construit un fil argumental que al llarg de 6 temes modula atmosferes i estats d'anims on els dos mc's principals, Sir JKLZ1 i Patxi Vazili, dibuixen les seves obsessions. Extraño Weys, orale!

credits

released February 5, 2014

Producció: Viktor Pizza
Veus: PatxiVazili, Sir JKLZ1, el Gordo del Puro, Viktor Pizza
Mix: Ivan Vizcaya a Hardly Brez

tags

license

about

Say It Loud Records! Barcelona, Spain

Say it Loud Records és l'evolució natural del projecte que començà el 2008 amb el cicle de música. I és que si fins ara l'espai a treballar ha estat el de la música en viu, hem decidit fer un pas cap a la cuina de molts projectes i treballar l'edició de referencies en vinil i digital. No volem ser un segell discogràfic. Volem generar i acompanyar projectes germans, des del disc fins a l'escenari ... more

contact / help

Contact Say It Loud Records!

Streaming and
Download help