We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Descarga Tarquim

by Tarquim

supported by
/

about

"Descarga Tarquim" és el primer single de Tarquim, pertanyent al nou disc “A Cuba”, disponible el setembre de 2020. La descarga és un gènere musical cubà desenvolupat als 1950’s per figures com Cachao, Julio Gutiérrez, Bebo Valdes, Peruchín o Niño Rivera entre d’altres. Està caracteritzat per una succeció de solistes els quals improvisen sobre una estructura o harmonía concreta a sobre de gèneres populars com el son, la rumba o el txa txa txa.

--

"Descarga Tarquim" es el primer single de Tarquim, perteneciente al nuevo disco "A Cuba", disponible en septiembre de 2020. La descarga es un género musical cubano desarrollado en los años 1950 por figuras como Cachao, Julio Gutiérrez, Bebo Valdes, Perucho o Niño Rivera entre otros. Está caracterizado por una sucesión de solistas que improvisan sobre una estructura o armonía concreta encima de géneros populares como el son, la rumba o el cha cha cha.

--

"Descarga Tarquim" is Tarquim's first single, belonging to the new album "A Cuba", available in September 2020. Descarga is a Cuban musical genre developed in the 1950's by figures such as Cachao, Julio Gutiérrez, Bebo Valdes, Peruchín and Niño Rivera among others. It is characterized by a succession of solo instruments who improvise on a specific structure or harmony on popular genres such as son, rumba or cha cha cha.

credits

released May 8, 2020
Pau Vidal “Tarquim”:
flauta travessera, saxo tenor, composicions i producció artística.

Iván “Melón” Lewis: Piano

Reinier Elizarde “Negrón”: Contrabaix

Ori Martínez, Andi Rodríguez y Climent Campà: Percussions

Carlos Sarduy: Trompeta

Yadira Ferrer i Diego L. Coppinguer: Veu, coros i guitarra/tres cubano

license

all rights reserved

tags

about

Say It Loud Records Barcelona, Spain

Say it Loud Records és l'evolució natural del projecte que començà el 2008 amb el cicle de música. I és que si fins ara l'espai a treballar ha estat el de la música en viu, hem decidit fer un pas cap a la cuina de molts projectes i treballar l'edició de referencies en vinil i digital.
Volem generar i acompanyar projectes germans, des del disc fins a l'escenari
... more

contact / help

Contact Say It Loud Records

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this track or account

If you like Descarga Tarquim, you may also like: