We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.
/

about

[CAT]
"The Dream" neix de la passió conjunta pel rap dels 90 de Hip Horns Brass Collective i la cantant de Londres R.A.E. Una cançó que ens fa vibrar des del break d’entrada, amb l’energia característica d’aquesta brass band i el magnífic flow de la rapera anglesa.

Seguint el camí que van iniciar brass bands com Rebirth, Hot 8 o Youngblood fusionant el so clàssic de brass band amb el rap, Hip Horns Brass Collective ret homenatge al so del rap dels 90 en la seva primera producció d’estudi. El beat també compta amb la participació de HOSS$ Benítez, bateria de la prestigiosa banda de hip hop Big Menú, i la producció del Tito Bonacera, establint les bases d’un so original dins del panorama de brass europeu mai vist al nostre país.

[CAST]
"The Dream" nace de la pasión conjunta por el rap de los 90 de Hip Horns Brass Collective y la cantante londinense R.A.E. Una canción que nos hace vibrar desde el break de entrada, con la energía característica de esta brass band y el magnífico flow de la rapera inglesa.

Siguiendo el camino que iniciaron brass bands como Rebirth, Hot 8 o Youngblood fusionando el sonido clásico de brass band con el rap, Hip Horns Brass Collective rinde homenaje al sonido del rap de los 90 en su primera producción de estudio. El beat también cuenta con la participación de HOSS$ Benítez, batería de la prestigiosa banda de hip hop Big Menú, y la producción del Tito Bonacera, sentando las bases de un sonido original dentro del panorama de brass europeo jamás visto en nuestro país.

[ENG]
"The Dream"born out of the joint passion for 90's rap by the Hip Horns Brass Collective and London singer R.A.E. A song that makes us vibrate from the break with the characteristic energy of this brass band and the magnificent flow of the english rapper.

Following in the footsteps of brass bands such as Rebirth, Hot 8 and Youngblood, mixing the classic brass band sound with rap, Hip Horns Brass Collective pays homage to the sound of 90's rap in their first studio production. The beat also features the participation of HOSS $ Benítez, drummer of the prestigious hip hop band Big Menú, and the production of Tito Bonacera, laying the foundations for an original sound within the European brass scene never seen in our country.

credits

released May 18, 2022
Written by Albert Costa
Lyrics and vocals by R.A.E

Produced by Tito Bonacera & Hip Horns Brass Collective

R.A.E - Vocals
Gregori Hollis - Trumpet
Àlvar Monfort - Trumpet
Albert Costa - Trombone & Bass Trombone
Nil Villà - Alto Sax
David Parras - Sousaphone

featuring Hosss Benítez on Drums

Recorded by Erik Castillo at La Manana Studio (Barcelona)
Mixed by Gerard Salvia
Mastered by Xavier Lek Farré

license

all rights reserved

tags

about

Say It Loud Records Barcelona, Spain

Say it Loud Records és l'evolució natural del projecte que començà el 2008 amb el cicle de música. I és que si fins ara l'espai a treballar ha estat el de la música en viu, hem decidit fer un pas cap a la cuina de molts projectes i treballar l'edició de referencies en vinil i digital.
Volem generar i acompanyar projectes germans, des del disc fins a l'escenari
... more

contact / help

Contact Say It Loud Records

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this track or account

If you like The Dream, you may also like: